El TEBAC estrena un nou Shakespeare al Teatre Bartrina

0
395
Circ Raluy Legacy 728×90

La companyia teatral reusenca Teatre Estable del Baix Camp estrena aquest pròxim cap de setmana una nova peça teatral, «Mesura x mesura», una adaptació de l’original de William Shakespeare. Es faran dues representacions al Teatre Bartrina, la primera el dissabte dia 27 d’octubre, a les 21:00 h i, la segona, el diumenge, a les 18:00 h.

La representació, amb una durada de 90 minuts, ha estat dirigida per Miquel Àngel Fernández, amb coreografia de Ricard Roig. El repartiment està format per Raquel Castaño, Mònica Chica, Rut Enguita, Marcel Ferré, Jordi Gómez, Marta Llorens, Natàlia Mateu, David Pin, Robert Rodríguez, Lluís Sirolla i Aicard Verderas.

La regidora de Cultura, Montserrat Caelles, ha remarcat que «vull agrair una vegada més l’esforç, en aquest cas de tots els membres de la companyia, per treballar des de les seves propostes a favor de la cultura a la ciutat de Reus, per enriquir-la i fer-la encara més gran. Perquè és des de les persones individuals i des de les entitats que el treball col·lectiu, que s’uneix a la feina de l’administració, arriba a un molt millor objectiu: fer cultura i posar-la a l’abast del públic i de la ciutadania».

Amb aquesta adaptació de Shakespeare el grup Teatre Estable del Baix Camp es prepara per celebrar el seu 40è aniversari. En tots aquests anys de trajectòria han estat moltes les vegades que han presentat propostes a escena, des de «Muntanyes nevades», de Toni Orensanz, a «Beats», de Beth Escudé, un text inèdit que no s’havia representat abans, o «Microporno per Calers», una de les darreres propostes més desenfadades.

Fòrum de l’Espectador
D’altra banda, aquest diumenge a la tarda, un cop finalitzi la representació de la companyia TEBAC, es farà el primer Fòrum de l’Espectador de la temporada, organitzat conjuntament pel Consorci del Teatre Bartrina i la delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. El fòrum es farà al vestíbul del Centre de Lectura i s’aprofitarà també per fer la cloenda de l’exposició que s’ha realitzat amb un recull de fotografies de les diferents xerrades post-funció que s’han fet durant els darrers 4 anys.

Participaran en aquesta trobada prevista per diumenge Josefí Pons, presidenta en funcions de la delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, i que farà de moderadora del Fòrum de l’Espectador; Jaume Descarrega, que ha estat president fins ara, i Josep Maria Alcañiz, psicòleg i fotògraf, i de fet, autor de les 48 fotografies que han format part de l’exposició que es clou aquesta setmana.

FER UN COMENTARI