Cambrils promou nous Plans d’Ocupació Municipals per a persones aturades

El consistori contractarà a 12 persones per a la realització de treballs d’interès públic i social de consergeria, manteniment i administració

0
270

L’Ajuntament de Cambrils promou la segona edició dels Plans d’Ocupació Municipal per a la contractació de persones aturades per a la realització de treballs d’interès públic i social. La nova línia amb finançament íntegrament municipal va néixer l’any passat per complementar els plans subvencionats per la Generalitat i arribar a més segments de població en situació desfavorida.

L’objectiu és contribuir a rebaixar les taxes d’atur al municipi, disparades en temps de crisi econòmica, millorar i fomentar l’ocupació i l’ocupabilitat de les persones per facilitar el seu retorn al món laboral i contribuir al desenvolupament econòmic del territori.

En aquesta segona convocatòria l’Ajuntament contractarà a 12 persones durant nou mesos a partir de l’abril per a la realització de feines de consergeria per a edificis municipals, de manteniment de la via pública i equipaments educatius, i de suport administratiu. Durant el període de contractació, les persones seleccionades realitzaran un mòdul formatiu de recerca de feina dins la jornada laboral per millorar la seves habilitats i coneixements de les eines necessàries per al seu retorn al món laboral.

Les persones interessades es poden inscriure fins el 15 de març a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Cambrils o a la seu electrònica. El pla s’adreça a persones empadronades a Cambrils, aturades, inscrites a l’Oficina del SOC com a demandats d’ocupació, que hagin exhaurit la prestació per desocupació i/o subsidi i amb un temps d’atur com a mínim de 12 mesos durant els 18 mesos anteriors a la data de presentació de sol·licitud.

FER UN COMENTARI