Alumnes de l’Institut Baix Camp de Reus premiats al mEduTarraco

Han resultats premiats en les categories següents: Selfie més divertit de 1r i 2n de l’ESO i Millor minut d’entrevista de 1r i 2n de l’ESO

0
506

Sis alumnes de l’Institut Baix Camp de Reus han estat guardonats als Premis mEduTarraco 2018, a la Sala d’Actes de l’Antiga Audiència de Tarragona. Els alumnes de 2n ESO A, Aicha Abounasr, Ismael Znati, Rubén Viñas, Carla Correa i Salma Bouynejjan, han resultats premiats en les categories següents: Selfie més divertit de 1r i 2n de l’ESO i Millor minut d’entrevista de 1r i 2n de l’ESO.
L’institut també ha sigut premiat amb el Premi Especial mSchools atorgat a l’audiovisual que millor representi l’esperit del Projecte mEduTarraco consistent en descobrir la ciutat de Tarragona i els seus indrets així com l’ús significatiu de les tecnologies mòbils.
mEduTarraco és un projecte col·laboratiu, multicompetencial i interdisciplinar de georeferenciació i tecnologia mòbil adreçat a l’alumnat de cicle superior de primària, a secundària i a batxillerat, amb l’objectiu de que els alumnes de les comarques tarragonines coneguin la ciutat de Tarragona, aprenguin a moure’s i descobrir-la així com engrescar-los a trobar indrets pràcticament desconeguts de la ciutat.

FER UN COMENTARI