Agents de la Guàrdia Urbana reben formació sobre substàncies estupefaents

0
322
Circ Raluy Legacy 728×90

Agents de la Guàrdia Urbana de Reus han rebut aquesta setmana formació sobre substàncies estupefaents, amb un curs impartit amb la col·laboració de la regidoria de Salut. L’acció dona continuïtat a la política de formació i millora continua tant del cos municipal de seguretat com de tot l’àmbit de la seguretat pública a la ciutat, per tal dotar de més qualitat la prestació dels serveis a la ciutadania.

Durant la jornada de formació es van tractar aspectes generals sobre el consum de drogues —l’ús, l’abús i les addiccions—; els nous patrons de consum; o la classificació, efectes i conseqüències a curt, mig i llarg termini. Així mateix, es van abordar temes d’interès pràctics per als agents policials com la comunicació amb persones consumidores de drogues, la valoració I detecció de situacions de risc o factors de protecció.

El curs té, entre altres objectius, formar els agents en el reconeixement de la simptomatologia vinculada a cada tipologia de substància estupefaent. Reconèixer els simpotomes pot ajudar els agents a identificar els consumidors, a preveure possibles reaccions i, en cas que sigui necessari, adaptar l’actuació policial.

FER UN COMENTARI