4ª Trobada d’escoles del projecte “Escacs a l’escola”, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn

Es tracta de centres on els mestres s'han format per treballar en la implantació d'aquest joc dins l'horari lectiu

0
523

Més de 260 alumnes de 3r de Primària de vuit centres educatius de Reus i el Baix Camp han participat aquest dijous al matí a la 4ª Trobada d’escoles del projecte “Escacs a l’escola” promogut pel Departament d’Ensenyament. Es tracta de centres on els mestres s’han format per treballar en la implantació d’aquest joc dins l’horari lectiu i que han posat en comú la seva feina a través del torneig no competitiu organitzat aquest dijous a les dependències de la Llotja de Reus.

Les escoles participants han estat l’Escola Misericòrdia, La Vitxeta, Marià Fortuny i General Prim, de Reus, l’Escola Ramon Sugrañes (Almoster), el Col·legi Sant Rafael (la Selva del Camp), l’Escola Josep Fusté (Alforja) i l’Escola Josep Maria Soler i Gené (Montbrió del Camp).

Els objectius del Pla Educatiu d’Entorn que s’han volgut assolir amb aquesta trobada són el foment dels escacs en l’àmbit escolar atès l’alt valor pedagògic i cognitiu que aporta als practicants d’aquesta modalitat esportiva i fomentar-ne la vessant lúdica entre els infants i contribuir a ampliar el nombre d’escoles de Reus que participen en aquesta activitat.

FER UN COMENTARI