El PP aposta per l’urbanisme de proximitat amb la finalitat d’apropar totes les millores urbanes a tots els barris

0
77

L’alcaldable popular vol dignificar i apropar els barris a la ciutat, impulsant totes les millores urbanes necessaries per millorar la vida als barris, fer-la més agradable i amb millor qualitat de vida.

Des del Partit Popular de Reus volem que els barris i les urbanitzacions de la nostra ciutat tinguin una atenció especial i que recuperin la seva centralitat, formant part, com un element més, del centre de Reus. Per això impulsarem i defensarem la vida als barris, establint un urbanisme social, de proximitat i sostenible.

Reus, no només és el centre. “Apostem per l’urbanisme de proximitat amb la finalitat d’apropar totes les millores urbanes a tots els barris de Reus per articular una relació física més fluida i fer així dels barris també el centre de Reus”.

Hem de millorar l’accés a parcs i zones d’esbarjo, apostant per projectes urbanístics concrets com la recuperació o implantació de noves zones verdes, aparcaments i d’equipaments així com altres necessitats que vagi precisant la ciutat. Sempre pensant en un Reus inclusiu.

Per al Partit Popular de Reus, els barris seran una prioritat. Com diu l’alcaldable popular Sebastià Domènech, “no hi ha barris de primera i de segona categoría. Aquí tots som iguals i totes les zones de Reus han de tenir el mateix tractament”

L’Urbanisme de proximitat que proposem es caracteritza per ser més amable i social. Aquell que fa que els barris recuperin la seva identitat i idiosincràsia pròpies, amb petites actuacions d’alta eficàcia que alhora facilita la convivència i dóna un impuls socioeconòmic donant lloc a espais d’interès econòmic i de convivència.

“Defensarem una ciutat per a veïns lliures, iguals en drets i deures i el nom del Parc 1O serà retirat”, conclou Domènech.

FER UN COMENTARI