Ara Reus proposa projectar una plataforma compartida de “botigues on-line”

El grup municipalista planteja un espai on-line per als comerciants per vendre els seus productes de manera on-line

0
274

Daniel Rubio Angosto i Dolors Vázquez Pérez, han presentat aquest matí al Mercat Central les accions del seu programa electoral juntament amb el botiguer Pere Margalef (núm. 21 de la llista electoral) i Mustapha El Aad-dam (núm. 5), en matèria de comerç.

Ara Reus té molt clar i present la importància d’un dels principals motors econòmics de la nostra ciutat: el comerç. Un comerç obert, de proximitat i especialitzat que converteixi Reus en un sector de refèrencia.

L’alcaldable Daniel Rubio afirma que el comerç a Reus genera un valor afegit brut de més de 400 M€ i més de 3.500 llocs de treball directes. “Hem de ser capaços de crear sinèrgies entre el comerç de Reus i l’Ajuntament per enfortir-lo i fer-lo més atractiu”.

Les accions més destacades del programa electoral municipalista de Daniel Rubio són el finançament de les llums de Nadal al 50% entre l’Ajuntament i botiguers. (Actualment és d’un 70% 30%).

També la formació proposa impulsar a través de diferents agents representatius del comerç de la ciutat, una plataforma compartida de “botigues on-line” amb un espai virtual per a tots els comerços associats, els seus aparadors i productes.

“Volem promoure un model de comerç competitiu, sostenible i equilibrat vetllant pels drets de les persones consumidores” afirma Daniel Rubio. La creació d’una campanya “Mediterranean Shopping Day”, en el que l’Ajuntament de Reus promourà línies d’autobús entre els mesos de juny fins al setembre per portar a la ciutat de Reus els turistes de Salou, La Pineda i Cambrils.

Ara Reus proposa que l’Ajuntament treballi conjuntament amb les associacions de botiguers de Reus per potenciar la figura Jurídica dels “A Peu” amb l’objectiu de treballar amb estratègies conjuntes que dinamitzin el comerç de Reus. També la formació vol fomentar una taula de treball amb els paradistes i marxants per revitalitzar el Mercat Central amb una oferta que doni resposta a les noves demandes reals dels clients i la ciutadania com noves activitats, creació d’espais lliures i zona d’esbarjo.

Ara Reus amb el comerç tradicional de proximitat.

El programa d’Ara Reus està format per accions totalment realitzables, per polítiques reals a necessitats de la ciutadania i ciutat; i avalat per l’experiència d’haver estat al govern en la darrera legislatura gestionant el 40% del pressupost municipal.

FER UN COMENTARI