Les millors coreografies de patinatge artístic arriben a Reus amb 48 grups xou

Les entrades ja es troben a la venda per un preu de 15 i 10 euros

0
775
Circ Raluy Legacy 728×90

Les millors coreografies de patinatge artístic que es poden veure actualment al país estaran presents al Pavelló Olímpic de Reus, aquest cap de setmana, amb un total de 48 grups xou de diferents categories i clubs d’arreu de Catalunya. El dissabte, 17 de febrer, a partir de les 16:30h, els assistents podran gaudir dels grups xou grans i els quartets, mentre que el diumenge, 18 de febrer, des de les 18h, serà el torn dels grups xou juvenils i infantils.

“Impressionants”. Així ha definit el regidor d’Esports, Jordi Cervera, les coreografies dels grups que actuaran al Pavelló de Reus aquest dissabte i diumenge, 17 i 18 de febrer. Cervera ha tingut l’oportunitat de veure els assaigs i ha manifestat que “només per la feina que fan durant tot l’any, cal venir a veure-ho”. El regidor, a més, ha destacat la importància d’aquest campionat, equiparable a les competicions internacionals, i ha afegit que genera un gran interès a la ciutat, ja que ha passat de ser “un esport poc seguit a tenir molts adeptes”.

Entre 500 i 600 patinadors es donaran cita en aquest campionat. En la categoria de Xous Grans es comptarà amb la presència del club Patí Olot i CEPA Girona campió i subcampió del món en els World Roller Games 2017 de Nanjing. De la Territorial de Tarragona, competiran en aquesta categoria el Reus Deportiu campió i subcampió del món en els darrers anys.  Així mateix, també participarà el PA Masnou que retrà un homenatge amb la seva coreografia al que va ser el seu entrenador, Jaume Pons. En la categoria Xous Quartet destaca la presència de l’ASPA Lliçà de Vall i el PA Masnou, que van ser segon i tercer classificats, respectivament, al Campionat d’Espanya 2017.

Finalment, en categoria juvenil es podrà veure el Reus Deportiu, Campió d’Europa 2017, i també el Club Patí Bescanó, tercer classificat en el Campionat d’Europa. Finalment, el Xou Petits sortiran a pista el Club Patí Maçanet, subcampió del món el 2017 a Nanjing, i el Club Patí Aldea, que va ser subcampió del món el 2014.

Entrades i localitats

D’altra banda, Cervera ha manifestat que esperen vendre les 3.500 localitats, “com altres anys”. De moment, ja s’han venut totes les cadires de la zona preferent (zona A). A més, hi ha unes 600 cadires reservades pels patinadors que competeixen. Les entrades ja estan disponibles online, per un preu de 15 o 10 euros.

FER UN COMENTARI