L’Illa Carlemany i Vall Nord a Andorra descobreixen el Vermut de Reus

La campanya de promoció prevista enguany viatjarà a Andorra, Madrid, Barcelona, l’Aragó (Saragossa, Jaca i Candanchú) i Terrassa

0
782

El gran centre comercial Illa Carlemany a Escaldes Engordany i el resort de pistes d’esquí de Vallnord-Estació de Pal, a Andorra, són escenari aquest cap de setmana de diferents accions de promoció del Vermut de Reus orientades a arribar al gran públic final. Aquestes iniciatives s’emmarquen en el pla d’accions de l’Agència de Promoció de Ciutat per consolidar la marca “Vermut de Reus” com a referent identificador de la ciutat, i tal i com passa aquest cap de setmana, inclouen també reunions de treball am b els principals agents turístics dels indrets on es porten a terme.

L’Agència de Promoció de Ciutat ha iniciat aquest divendres 16 de febrer i desenvolupa fins aquest diumenge diferents accions a Andorra per donar a conèixer l’oferta cultural i turística de Reus a través d’un dels seus productes locals més coneguts i identificadors, el vermut. Cal tenir en compte que el principal públic a què van dirigides les accions de promoció són el turisme rus, francès, estatal, català i andorrà. La Ruta del Vermut, el Gaudí Centre, la polsera “Visit Reus” o el patrimoni arquitectònic reusenc són els principals actius que es donen a conèixer en aquestes accions promocionals.

Reunió de treball
La regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles i la gerent de l’Agència Reus Promoció, Marta Villalta, s’han reunit aquest divendres amb Paco Delgado, gerent de Vivand, la marca sota la qual es comercialitza la zona comercial del Comú d’Escaldes Engordany. La trobada ha estat molt profitosa i, tal i com explica Montserrat Caelles, ha servit per compartir experiències i bones pràctiques en relació a la dinamització comercial d’ambdues destinacions.

El centre comercial Illa Carlemany d’Escaldes Engordany és una de les zones comercials més importants del país i durant el divendres a la tarda i la jornada de dissabte disposa d’un espai exclusiu per a la promoció del Vermut de Reus, en el qual el públic ha pogut assaborir aquesta beguda maridada amb avellanes de Reus i també s’ha realitzat una actuació musical que ha amenitzat la vetllada i que es repeteix aquest dissabte a la tarda. L’espai de promció reusenc ofereix informació sobre els atractius turístics i culturals de la ciutat, entre els quals es destaca el paquet “Visit Reus” que permet gaudir d’un ampli ventall de propostes a un preu únic.

El Vermut de Reus visita el món de l’esquí
El gran resort d’esquí de Vallnord-Estació de Pal és l’indret on aquest dissabte i diumenge també es desenvolupa l’acció de promoció del Vermut de Reus a Andorra. En aquestes instal·lacions s’ha esblert una zona promocional a l’espai de descans dels esquiadors amb una vela i una zona de degustació del Vermut de Reus durant els migdies de dissabte i diumenge.

Tal i com es farà durant tot aquest any, les accions inclouen el repartiment de material promocional de la ciutat (guia turística, Visit Reus, Gaudí Centre, Ruta del Vermut i marxandatge de la ciutat). També es degusten els 8 vemuts integrats sota la marca “Vermut de Reus” (Miró, Yzaguirre, DeMuller, Cori, Rofes, Olave, Or del Camp i Fot-li).

La campanya de promoció prevista enguany viatjarà a Andorra, Madrid, Barcelona, l’Aragó (Saragossa, Jaca i Candanchú) i Terrassa.

FER UN COMENTARI