Candanchú i Jaca descobreixen aquest cap de setmana el Vermut de Reus

El Vermut de Reus es trasllada novament a un resort d’esquí, aquest cop al Pirineu aragonès, a les pistes de Candanchú

0
833

Les pistes d’esquí de Candanchú, situades al Pirineu aragonès, i el Centre Comercial de Jaca són aquest cap de setmana el següent escenari de les accions de promoció de la ciutat de Reus amb l’objectiu de captar visitants de Navarra, Aragó i Sud de França, després de les accions realitzades recentment a Andorra. L’Agència de Promoció de Ciutat ha engegat el passat mes de febrer les accions promocionals de la “Ruta el Vermut de Reus&rdquo ; i del paquet “Visit Reus”, amb l’objectiu de consolidar la marca “Vermut de Reus” i donar a conèixer l’oferta turística i cultural de la ciutat.

Tal i com va passar en el cas de la primera acció de les previstes aquest 2018, el Vermut de Reus es trasllada novament a un resort d’esquí, aquest cop al Pirineu aragonès, a les pistes de Candanchú, on aquest dissabte 3 de març té una presència destacada a un espai d’oci i descans dels esquiadors, en què s’ofereix material promocional de la ciutat (guia turística, Visit Reus, Gaudí Centre, Ruta del Vermut i marxandatge de la ciutat). A més, aquest espai situat en plenes pistes disposa d’un punt de degustació dels vuit vemuts integrats sota la marca “Vermut de Reus” (Miró, Yzaguirre, DeMuller, Cori, Rofes, Olave, Or del Camp i Fot-li).

Centre Comercial de Jaca
Durant la tarda de dissabte l’acció promocional es realitzarà al Centre Comercial de Jaca, on Reus tindrà una presència destacada a la galeria principal ubicada a l’entrada del centre, un espai de gran afluència de públic que va a realitzar les compres després de la jornada d’esquí a les diferents pistes del Pirineu aragonès.

FER UN COMENTARI