S’inaugura l’exposició de fotografies de Sebastiao Salgado

La mostra s'emmarca en el programa cultural dels Jocs Mediterranis i es podrà visitar gratuïtament fins al dia 21 de juliol

0
495

Aquest dimecres s’ha inaugurat a la plaça de l’Univers l’exposició «Sebastiao Salgado. Gènesi. Art al carrer», organitzada per l’Obra Social «La Caixa», amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus, i en el marc dels actes culturals dels Jocs del Mediterrani. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Carles Pellicer; la regidora de Cultura i Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles; la directora d’Institucions de CaixaBank a Reus, Tatiana Caro, i el representant de l’obra de Salgado a E spanya, Miguel González.

Amb aquesta mostra l’Obra Social «la Caixa» vol convertir la ciutat de Reus en un museu a cel obert i apropar l’obra d’artistes de renom en el panorama internacional. L’exposició «Gènesi», mostra el treball excepcional del fotògraf brasiler Sebastiao Salgado. Es tracta del seu tercer projecte a llarg termini sobre temes globals i situa el focus en el món natural, alhora que convida al públic a interrogar-se sobre l’estil de vida humà actual i l’impacte que té en els recursos naturals del planeta.

L’exposició consta de 38 fotografies en blanc i negre i mostra paisatges, animals i persones que han pogut evitar la influència del món modern en regions polars, boscos i sabanes tropicals, deserts abrusadors, muntanyes dominades per glaceres i illes solitàries. Es podrà visitar gratuïtament fins al dia 21 de juliol.

FER UN COMENTARI