1.000 alumnes participaran en la 36a Mostra de Teatre Reus-Baix Camp

Són 27 centres els inscrits, i els actes començaran aquest dilluns

0
1024

Un total de 27 centres de Reus i el Baix Camp participen, des d’aquest dilluns 13 de març, a la 36a Mostra de Teatre Reus-Baix Camp, organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics del Baix Camp i l’entitat Mostra de Teatre Reus-Baix Camp amb el suport de l’Ajuntament de Reus, el Consell Comarcal del Baix Camp i diferents centres i entitats de la ciutat. L’acte central d’inauguració de la Mostra es portarà a terme dijous 16 de març a les 18.00 h al Teatre Bartrina.

Uns 1.000 alumnes dels centres inscrits participaran en els diferents muntatges que es representaran fins al 28 de març a espais com el teatre del Col·legi La Salle, la Sala Santa Llúcia, el Col·legi Maria Rosa Molas o el Teatre Bartrina. Enguany per primera vegada la Mostra surt al carrer amb el projecte “Petits Comediants”, inclòs a la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017 i que es traduirà en una representació a la plaça d’Evarist Fàbregas (Pallol) el dia 1 d’abril a les 12.00 h.

A la presentació de la Mostra de Teatre hi han assistit aquest divendres la regidora d’Ensenyament i Política Lingüística M. Dolors Sardà, la regidora de Cultura Montserrat Caelles, el president de la Mostra de Teatre Josep Cugat i la representant del Centre de Recursos Pedagògics Francesca Segarra.

FER UN COMENTARI