La façana del Parc de Bombers de Cambrils pateix un ensurt en desprendre’s plaques de formigó

L’incident no ha provocat ferits ni danys en els vehicles estacionats a l’hangar

0
432
Pla general de les plaques de formigó que han caigut de la façana del parc de Bombers de Cambrils. Imatge del 12 d'octubre del 2018. (Horitzontal)
Cap a les dotze del migdia d’aquest divendres han caigut diverses plaques de formigó de la façana del parc de Bombers de Cambrils (Baix Camp), segons ha denunciat la UGT i han confirmat fonts dels Bombers de la Generalitat. El succés no ha fet ferits ni ha ocasionat danys als vehicles que hi havia estacionats. Les peces prefabricades revestien la façana i han caigut a terra davant les portes, que tampoc han quedat malmeses. Segons els Bombers, ràpidament s’han sanejat els fragments que corrien risc de caure, s’ha verificat que la zona era segura i s’ha retirar la runa per garantir l’operativitat de les instal·lacions, que s’ubiquen al polígon industrial Belianes.
A hores d’ara s’investiguen les causes del despreniment. Tot i que l’incident s’ha produït dos dies després dels intensos aiguats que van afectar la zona, el cos no confirma cap hipòtesi.

Per la seva banda, la secció sindical de la UGT dels Bombers de la Generalitat n’ha difós les imatges a les xarxes. En un parell de piulades, el sindicat ha retret al Govern que “els parcs de bombers cauen” i ha exigit un pla de xoc per “arreglar tots els parcs de Bombers enguany”.

FER UN COMENTARI