L’Hospitalet de l’Infant serà una de les seus del Torneig de Futbol Base Salou Youth Cup

La inauguració d’aquest esdeveniment esportiu, previst del 25 al 29 de juny, tindrà lloc al Camp de futbol de l’Arenal del poble

0
969

L’Hospitalet de l’Infant serà una de les seus del Torneig de Futbol Base Salou Youth Cup, que es disputarà del 25 al 29 de juny. L’acte d’inauguració d’aquest esdeveniment esportiu, que mourà aproximadament un miler de persones (uns 800 infants i 200 acompanyants), provinents d’Argentina, Canàries, Galícia, d’Andalusia i de Catalunya, tindrà lloc al Camp de futbol de l’Arenal, on es jugaran alguns dels partits. En aquesta competició es preveu la participació d’una seixantena d’equips, entre els quals hi haurà els equips de les categories aleví i infantil del Club Futbol Base l’Hospitalet de l’Infant, que podran prendre-hi part gratuïtament.

Això ho han acordat l’empresa municipal que gestiona els esports, Llastres Serveis Municipals SLU, i l’empresa organitzadora del torneig, Grupo Illez SLU. Amb el conveni que han signat la regidora d’Esports, Cristina Borràs; i el director comercial de l’empresa, José Fernando Luque, Llastres Serveis Municipals SLU s’ha compromès també a donar suport material i tècnic en l’organització i difusió del Torneig; i ha quedat estipulat que el Grupo Illez SLU podrà disposar gratuïtament del Camp de futbol de l’Arenal per al Torneig.

Segons ha informat l’organització, els participants s’allotjaran a diversos hotels de la demarcació de Tarragona i utilitzaran generalment els camps de futbol de Vila-seca i l’Hospitalet de l’Infant. Aproximadament, 300 nens s’allotjaran al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

La regidora d’Esports, Cristina Borràs, ha expressat la satisfacció de l’Ajuntament per poder contribuir a l’organització d’aquest torneig, que té com a objectius fomentar la pràctica esportiva, la formació de joves esportistes i l’intercanvi cultural.

“Aquest tipus d’esdeveniments serveixen per promoure la pràctica de l’esport entre els joves, com a font de diversió, d’aprenentatge, d’amistat i també de salut; i per transmetre valors com el respecte als altres i a les regles, la tolerància, la cooperació, l’esforç i el treball en equip”, ha dit la regidora. I ha afegit: “El fet que l’Hospitalet de l’Infant sigui una de les seus d’aquesta competició, a més, ens ajudarà a donar a conèixer el nostre municipi, tant als participants com als acompanyants i al públic”.

FER UN COMENTARI