L’Ajuntament de Cambrils commemora el Dia Internacional de l’orgull LGBTI

L’acte central ha estat la lectura del manifest institucional avui a les 12 del migdia davant de l’Ajuntament

0
700

L’Àrea de Polítiques d’Igualtat ha organitzat diversos actes adreçats a la ciutadania per commemorar per tercer any consecutiu el Dia Internacional de l’Orgull LGBTI. L’objectiu és mostrar el compromís per fer efectiu els drets de les persones Lesbianes, Gais, Bisexuals, Transsexuals i Intersexuals.

Els actes programats en aquesta tercera edició es duen a terme del 26 al 30 de juny, dies durant els quals la bandera irisada del col·lectiu LGBTI estarà visible a la façana de l’ Ajuntament.

L’acte central ha estat la lectura del manifest institucional que ha tingut lloc avui, dia 28 de juny, a les 12 hores, davant de l’Ajuntament de Cambrils.

A més, des de dilluns la pel·lícula “Rara” està en cartellera al Cinema Rambla d’Art de Cambrils al preu especial d’1,50 euros. El film, adreçat a majors de 12 anys, va ser premiat l’any 2016 com a millor pel·lícula Llatinoamericana del Festival de San Sebastián i està especialment recomanada per al foment de la igualtat de gènere pel Ministeri de Cultura. L’última projecció serà avui dimecres a les 20.30 hores.

FER UN COMENTARI