La JNC de La Selva entrega el II Premi Compromís a Josep Ma Puig

El col·lectiu local de la JNC decideix per unanimitat entregar aquest premi a l’excalcalde i actual cap de l’oposició amb Junts per La Selva

0
98
Imatge de Josep Maria Puig durant la celebració del II Premi Compromís de la Joventut Nacionalista de Catalunya de la Selva del Camp. Foto: Cedida

La Joventut Nacionalista de Catalunya de la Selva del Camp entrega el II Premi Compromís de la JNC a Josep Ma Puig. Aquest reconeixement s’atorga a persones, entitats i organitzacions distingides pel seu compromís local, comarcal o de país.

Josep Ma Puig, se l’ha merescut després de sis legislatures formant part de l’Ajuntament de La Selva, duess d’elles a govern, una com alcalde. Des de 2015 resta a l’oposició tot i haver estat el guanyador de les eleccions municipals de les dues últimes ocasions, però el pacte antagònic ERC – PSC ha evitat que segueixi liderant l’Ajuntament del seu poble. Tot i així, Josep Ma segueix incansable i compromés amb la vida política municipal.

A l’acte d’homentatge s’han sumat per vídeo el president Carles Puigdemont, el conseller a l’exili Lluís Puig, l’expresident Artur Mas, el Vicepresident de la Mesa del Parlament Eusebi Campdepadrós, les diputades Mírima Nogueras i Teresa Pallarés, el diputat Carles Campuzano i la regidora per Barcelona Elsa Artadi. Tots li han agraït tants anys de feina i servei públic com alcalde, regidor i candidat de JuntsXCat.

Josep Maria Puig s’ha mostrat emocionat i agraït per l’homenatge i ha assegurat que no li falten forces per seguir treballant al servei dels selvatans i selvatanes.

FER UN COMENTARI