La Biblioteca de Cambrils inicia les activitats d’estiu

Els trenca-closques en família i un taller sobre el patrimoni del municipi són algunes de les novetats de la programació

0
567

La Biblioteca Pública Municipal de Cambrils ha programat noves activitats per la temporada estiuenca. La primera serà el trenca-closques en família per fomentar l’aprenentatge de forma lúdica, que s’iniciarà el 4 de juliol i es repetirà tots els dimecres de juliol i agost. A partir de les 12 hores, a la sala d’infantil es posarà a disposició de les famílies una selecció de trenca-closques per a diferents segments d’edat entre els 0 i els 8 anys.

La segona novetat és l’hora del conte amb taller “La Sirena de la Font”, per donar a conèixer el patrimoni urbanístic i cultural de Cambrils a través de contes i rondalles. L’activitat dirigida a infants de 4 a 8 anys anirà a càrrec d’Ans Educació i es portarà a terme els divendres 13 de juliol i 10 d’agost a les 12 hores.

A més, des d’aquesta setmana i fins el 31 d’agost també tornen a la biblioteca els lots sorpresa. Es tracta de bosses que contenen documents variats (com ara novel•les, llibres infantils o DVD) que els usuaris amb carnet de la biblioteca i majors de 16 anys es podran emportar en préstec durant tot un mes. Les bosses estan patrocinades pel Departament de Festes de l’Ajuntament de Cambrils.

D’altra banda, els Casals d’Estiu poden demanar visites la biblioteca des d’un vessant més lúdic i també lots de préstec per gaudir durant l’estiu. Finalment, a la primera planta hi haurà un trenca-closques col•laboratiu per qui vulgui ajudar a completar-los durant les vacances.

La biblioteca obrirà en horari d’estiu (de dilluns a divendres de 9 a 14:30 hores) fins l’11 de setembre i restarà tancada els 29 de juny i el 15 d’agost.

FER UN COMENTARI