Cambrils inicia un nou pla de formació i ocupació aturats majors de 30 anys

La iniciativa permetrà formar i inserir a 20 persones en base a les necessitats reals d’ocupació de les empreses de Cambrils

0
329
Circ Raluy Legacy 728×90

El Departament d’Ensenyament i Ocupació de l’Ajuntament de Cambrils inicia un nou pla de formació i treball anomenat “Programa 30 Plus”, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

El “Programa 30 Plus” és una mesura per pal·liar l’impacte de la desocupació davant la prolongada crisi econòmica i la dificultat de les persones en situació d’atur per accedir a un lloc de treball. Aquest nou programa busca un enfocament diferent, ja que la política
activa d’ocupació es realitza en funció de les necessitats reals de l’empresa i busca incentivar i implicar els ocupadors per a que contractin a aquests col·lectius.

L’objectiu d’aquest programa integral és afavorir la inserció laboral de les persones majors de 30 anys, preferentment de 30 a 45 anys, que estiguin en les següents circumstàncies: en situació d’atur, amb baixa qualificació, o amb títol d’Ensenyament Secundari Obligatori, Batxillerat o d’un Cicle Formatiu de Grau Mig, i, prioritàriament, que tinguin experiència professional en sectors castigats per la crisi per a reconduir-los a altres sectors amb futur.

Així, aquest programa permetrà formar i inserir a 20 persones en base a les necessitats reals d’ocupació de les empreses de Cambrils. Al mateix temps, les empreses tindran l’oportunitat de contractar aquestes persones de forma subvencionada, durant un mínim de 6-9 mesos amb interessants “ajuts a la contractació”. Quantitat total de subvenció atorgada: 88.000€.

FER UN COMENTARI