Cambrils impulsa una nova edició del programa d’activitats de salut i igualtat per a escoles i instituts

Aquest curs s’incideix amb més activitats per trencar amb estereotips de gènere, treballar la coeducació i les relacions de parella saludables

0
429

L’Ajuntament de Cambrils ha posat a disposició de les escoles i instituts de Cambrils un programa d’onze activitats en l’àmbit de salut i igualtat pel curs escolar 2017-2018. Les activitats impulsades per l’àrea de Salut Pública i de Polítiques d’Igualtat han començat aquest mes de novembre i finalitzaran el maig.

Concretament, s’han programat 103 sessions de set activitats en matèria de salut i 28 sessions de quatre activitats en matèria d’igualtat. Això implica cobrir el 86% del col·lectiu educatiu de primària i el 100% del de secundària.

Les principals novetats de l’oferta d’enguany són les activitats tan a primària com a secundària sobre les addiccions generades per les dependències de les noves tecnologies, la incidència que està tenint el canvi climàtic sobre la salut i les que fan referència a la prevenció de futures conductes o actituds de risc en relació a les relació de parella.

Enguany s’incideix amb més activitats en la necessitat de trencar amb estereotips de gènere, treballar la coeducació i les relacions de parella saludables. El programa educatiu també portarà a les aules temes com l’alimentació saludable, la prevenció del càncer o el consum de tabac.

FER UN COMENTARI