Cambrils acull la prova final de la Copa Tarragona Trial amb Bicicleta

El campionat es disputarà aquest dissabte, 27 de juliol, en cinc zones situades al passeig de les Palmeres i l’espigó del port

0
129

La regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, i el tècnic del club Biketrial Costa Daurada i campió del món del 2010, Àngel Batlle, han presentat aquest migdia la prova final de la Copa Tarragona Trial amb Bicicleta, que tindrà lloc entre el passeig de les Palmeres i l’escullera del port de Cambrils el proper dissabte 27 de juliol.

Els participants hauran de realitzar un circuit de cinc zones a dues voltes. Hi haurà quatre zones artificials de troncs i mòduls de formigó al passeig de les Palmeres i una de roca natural a l’espigó del port. A les 18 hores es farà la sortida de les categories R2, R3, aleví i clàssics, i a les 19:30 hores la de principiant, benjamí i open blau i blanc. La classificació es pot consultar aquí.

L’organització espera entre 60 i 70 participants, procedents principalment de Catalunya, Aragó i País Valencià. Les inscripcions es poden fer fins 30 minuts abans de la sortida.

Aquesta prova puntuable pel campionat provincial està organitzada pel Club Biketrial Costa Daurada i la Federació Catalana de Ciclisme amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils.

La roda de premsa també ha servit per anunciar que Cambrils acollirà la final de la Copa d’Espanya de Trial el 29 de setembre en el marc del Cambribike. La prova, que es disputarà al Parc del Pinaret, donarà accés a alguns pilots a la Copa del Món de l’especialitat.

La regidora ha recordat que Cambrils compta amb el Certificat de Destinació de Turisme Esportiu des del 2013 i ha destacat l’aposta de l’Ajuntament de per potenciar els esdeveniments esportius que afavoreixin el binomi esport i turisme.

FER UN COMENTARI