Un miler de participants en la XXI Trobada d’Armats a la Selva del Camp

Es tracta del primer acte de la Setmana Santa selvatana

2494

Avui diumenge 2 d’abril, la Selva del Camp ha acollit prop d’un miler d’armats d’arreu del territori amb motiu de la XXI Trobada d’Armats 2017. Els selvatans i selvatanes han sortit als carrers per presenciar els actes que s’han dut a terme.

La trobada s’ha encetat a les 07.30 h del matí, amb l’arribada de les diferents Agrupacions d’Armats al municipi, les quals han comptat amb l’ajuda d’un responsable que ha acompanyat a les colles a les instal·lacions on han pogut canviar-se i deixar les seves pertinences. Tot seguit, a les 09.00 h les colles d’Armats han pogut gaudir d’un esmorzar de germanor al Pavelló Municipal d’Esports; així doncs, han agafat forces per a la consegüent desfilada pels carrers de la vila que s’ha iniciat a les 10.30 h. El recorregut d’aquesta ha estat el següent: Sortida del Pavelló Municipal d’Esports – C. Joan Domingo – Av. Puig i Ferreter – C. Major – Els Ponts – Plaça de les Pletes – Plaça de Simó Salvador – Raval de St. Rafael – C. Hort dels Ferros – C. del Vilar – Portal d’Avall – Passeig Josep Cristià.

En acabar la desfilada, s’ha celebrat l’acte final de la jornada cap a les 12.00 h en què s’han fet un seguit de parlaments i lliuraments del record de la Trobada i de la cinta commemorativa a les colles participants. Així doncs, aquest ha estat el primer acte de la Setmana Santa selvatana, el qual ha comptat amb una gran participació.

FER UN COMENTARI