Vilafranca acollirà un any més The Big Draw Festival dissabte 17 d’octubre

El lema del Big Draw d’aquest 2020 és A climate of change (un clima diferent) i tots els tallers s’han pensat per aprofundir i afavorir la idea de saber gestionar els recursos naturals i tenir cura del planeta

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de  Vilafranca portarà per cinquè any consecutiu a Vilafranca l’esdeveniment internacional The Big Draw Festival, el Festival del Dibuix, amb la participació i complicitat de diferents col·lectius que tenen com a eina de treball i d’expressió artística, el dibuix i la il·lustració. Enguany serà dissabte 17 d’octubre, de 17.30 a 20h amb un seguit de tallers de dibuix ubicats en diferents emplaçament del centre de la vila.

 

El lema del Big Draw d’aquest 2020 és A climate of change (un clima diferent) i tots els tallers s’han pensat per aprofundir i afavorir la idea de saber gestionar els recursos naturals i tenir cura del planeta on habitem.

 

La participació en els sis tallers serà gratuïta i oberta a tothom, sense límits d’edat i no requereix inscripció prèvia. Enguany, es vetllarà especialment l’aforament, la higiene de tots els materials que s’utilitzin així com que es mantingui la distància de seguretat. Els col·lectius participants són l’Escola Municipal d’Art Arsenal, el Col·lectiu d’il·lustradors Gargot, el Zig-Zag Centre d’Expressió Artística i el Batxillerat artístic de l’Institut Milà i Fontanals.

 

La propera setmana es presentaran els detalls de l’esdeveniment així com les propostes de cada col·lectiu i les ubicacions.