La Policia Local de Vilafranca deté dues persones per robatoris a l’interior d’un domicili

Els fets van ocórrer a un habitatge del carrer Creixell, mentre els propietaris estaven dormint

Imatge d'arxiu d'un policia local. Foto: Cedida

La Policia Local de Vilafranca va detenir dilluns dos individus per robatoris en domicilis mentre els propietaris dormien a dins. Cap a les 2 de la matinada la Policia Local va rebre la trucada d’una ciutadana informant que mentre estava dormint havia sentit un soroll a l’interior de l’habitatge, al c/ Carles Riba, que s’havia llevat i havia observat dues persones que sortien corrent en direcció al carrer Creixell.

Immediatament les patrulles en servei van iniciar la recerca mentre rebien una altra trucada alertant que una veïna havia vist dues persones que accedien a una de les cases del carrer Creixell.

Una de les patrulles, que ja es trobava propera a aquest carrer va observar com la porta metàl·lica exterior d’entrada al pati es trobava oberta i la porta de l’habitatge ajustada però no tancada. En el moment que els agents s’apropaven a aquest habitatge van observar com el llum del pàrquing s’apagava de cop.

Amb l’autorització de la propietària de la casa els agents van accedir a la planta baixa on se sentien sorolls, moment en que es va localitzar amagats sota un vehicle als dos presumptes autors de l’intent de robatori.

En la inspecció efectuada els agents van observar que havien accedit a aquest habitatge escalant fins al primer pis, on el balcó tenia una finestra i una porta oberta. Els propietaris van trobar a faltar tres ordinadors que es van localitzar dins d’una motxilla preparada per emportar-se’ls. Als autors del robatori se’ls van trobar un telèfon mòbil i altres elements que faltaven dels dos habitatges on havien estat.