Un espectacle familiar al Teatre Àngel Guimerà per posar en valor l’autoestima

Val la pena canviar la nostra manera de ser per tal d’agradar als altres? En aquest món de 'likes', què estem disposats a fer per tal d’agradar?

El proper diumenge 18 d’abril les nenes i els nens del Vendrell i comarca tenen l’opció de tornar al teatre i gaudir d’un espectacle amb música, humor i molt d’amor. L’obra ‘Jo vaig amb mi’ portarà a escena tres actors, que interpretaran 8 personatges en un pati d’escola i a casa seva.  Dels creadors de l’èxit ‘Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?’, arriba al TÀG aquest espectacle després d’haver estat el passat desembre al Teatre Poliorama de Barcelona.

La Sol és una nena molt especial: duu unes ales i porta ocells al cap. A la Sol li agrada moltíssim un noi que es diu Martí, però en Martí no li fa cas, no la mira, mai no la mira; de fet, sembla que ni la vegi. Elsamics de la Sol li aconsellen que provi de canviar coses de la seva aparença física i de la seva personalitat perquè pugui despertar l’interès d’en Martí, i ella, que està disposada a tot, es desfà les cues dels cabells, es treu les ulleres, les pigues de la cara, les ales i, fins i tot, els ocells del cap.

Afortunadament, la Sol té una família que l’estima molt, que l’ha criat en harmonia, estimulant la comunicació, el respecte i, per descomptat, el sentit de l’humor. Ella soleta arribarà a conclusions precises i decisives per a la seva felicitat…

Val la pena canviar la nostra manera de ser per tal d’agradar als altres? En aquest món de ‘likes’, què estem disposats a fer per tal d’agradar?

Les entrades es poden comprar al web www.temporada.cat, i de forma presencial els divendres de 10 a 13h, a l’Escola municipal de Música Pau Casals.