S’impulsa el projecte “Vilafranca Aparador d’Art Contemporani”

La mostra tindrà lloc a nou locals del centre de Vilafranca del dijous 1 d’abril al diumenge 30 de maig i permet d’una banda donar a conèixer artistes a nivell local i nacional, mostrar Vilafranca com un espai de maridatge de l’art i la cultura del vi

El Casal de Vilafranca ha presentat al centre de visites de Família Torres a Pacs del Penedès, el projecte “Vilafranca Aparador d’Art Contemporani” VAAC amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca, representat pel tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior, Joan Manel Montfort, i els cellers Família Torres i Jean Leon. Aquest projecte, inspirat en l’àmpliament consolidat Manlleu Galeria d’Art (MGA) d’Osona, consisteix en omplir aparadors buits de la trama urbana de la vila en ple eix comercial i exposar-hi obres d’art contemporani, acompanyades d’un vi Família Torres o Jean Leon de la D.O. Penedès.

La mostra tindrà lloc a nou locals del centre de Vilafranca del dijous 1 d’abril al diumenge 30 de maig i permet d’una banda donar a conèixer artistes a nivell local i nacional, mostrar Vilafranca com un espai de maridatge de l’art i la cultura del vi, tot visualitzant amb aquesta aliança, tot el potencial d’exposició dels locals.

La inauguració es realitzarà el proper dimecres 31 de març, a les 20h, a la plaça de la Constitució, juntament amb una visita guiada que també es realitzarà els dies 9,16, 23 i 30 d’abril i el 7,14,21 i 28 de maig, també a les 20h. Tothom qui hi vulgui assistir podrà fer una reserva prèvia al web vaac.cat a partir del dia 1 d’abril. Entre totes les persones assistents a les visites es farà un sorteig de vals de compra de Centre Vila.