Sant Sadurní celebra el “Local Friday” del 15 al 27 de novembre

El comerç de Sant Sadurní posa color a les compres avançades del Nadal

L’Ajuntament i SOM Sant Sadurní, en el marc d’un pla de dinamització anual treballat conjuntament, estrenen el «LOCAL FRIDAY» el novembre de 2021 on comerç i mercat sumen per oferir la promoció més atractiva pels clients i fer front a les campanyes massives que conviden a comprar a grans superfícies o en línia.

Amb l’eslògan «Si penses en black, t’hi posem color!», l’objectiu de la campanya és mostrar les oportunitats que ofereix el comerç local per fer les compres de Nadal avançades.

Del 15 al 27 de novembre, les compres al mercat i botigues associades a SOM Sant Sadurní, poden tenir premi.

Se sortejaran entre els actes de compra, 4 premis que contenen cadascun: un lot de productes del mercat i una targeta regal SOM Sant Sadurní de 50€.

Es podrà participar de dues maneres:
– Targeta client SOM Sant Sadurní: passant la targeta als establiments col·laboradors.
– Butlletes de participació: els clients rebran una butlleta que podran emplenar i dipositar a l’urna de la parada de l’organització durant el mercat, a l’oficina de Som Sant Sadurní (carrer Montserrat, 16), o a la Fassina de Can Guineu (carrer Hospital, 23) en horari d’atenció al públic.

El dissabte 27 de novembre la promoció clourà amb una jornada de mercat, botigues i música al carrer durant tot el matí.

A les 14h del mateix dia es farà el sorteig, d’on sortiran 2 guanyadors de la participació a través de la targeta i 2 d’entre els participants a través de les butlletes.
En tots dos casos, es contactarà directament amb els guanyadors perquè passin a recollir el premi.

A més, el 27 de novembre a les 11:30h a la pl. Ajuntament es portarà a terme una activitat infantil amb la col·laboració de Kids&Us, amb la lectura d’un conte en anglès titulat «Let’s buy a present»

Més informació a www.santsadurni.cat/localfriday  i www.somsantsadurni.com