Reserva d’entrades i invitacions als actes de Fires i Festes

Des d'aquest dilluns 2 d'agost a les 10 hores, per a les persones empadronades al municipi, i a partir de dimarts 3, al públic general

A partir d’aquest dilluns 2 d’agost a les 10 del matí, s’inicia la reserva d’entrades i invitacions als actes de Fires i Festes 2021, per a les persones empadronades al municipi, i a partir de dimarts 3 d’agost, per al públic general.

La reserva i compra es farà de manera telemàtica, des del web www.santsadurni.cat/fires2021, seguint el link de l’apartat de reserves i invitacions. Cada persona podra adquirir un màxim de 4 entrades i/o invitacions per acte.

També s’habilitarà un punt presencial de venda d’entrades del 2 al 4 d’agost al Casal d’Entitats 1 d’Octubre (c/ Marc Mir,15), de 10h a 13h, només per aquelles persones que no disposin dels recursos per fer la gestió telemàtica de reserva d’entrades.

Al web també podeu consultar la programació i altra informació d’interès de l’edició de les Fires i Festes 2021 de Sant Sadurní, que se celebraran del 4 al 12 de setembre.