Sant Sadurní d’Anoia inicia la campanya ‘Per Nadal, Compra Local’

Som Sant Sadurní i la regidoria de comerç han iniciat la campanya de Nadal i Reis que s´allargarà fins al 7 de gener

Un any més Som Sant Sadurní, amb la col·laboració de la regidoria de Comerç, ha iniciat la campanya “Per Nadal, Compra Local. La teva Confiança té premi” que s’allargarà fins al 7 de gener i és una aposta pel comerç local i de proximitat en el moment de fer les compres de Nadal.

En total es repartiran 3.000€ de premi per mitjà de sortejos directes amb la targeta client del Som Sant Sadurní i sortejos amb les butlletes de Nadal: Una targeta regal de 250€ cada setmana: sorteig els dies 9, 16, 23 i 30 de desembre el 2021 i el 7 de gener del 2022; retorn íntegre de les compres fins a 1.000€: es seleccionaran de forma aleatòria un nombre indeterminat de tiquets de compra realitzats amb la targeta client des del dia 1 de desembre i fins al 5 de gener del 2022, i es retornarà l’import íntegre de les compres seleccionades fins a esgotar la bossa de 1.000€. El sorteig es farà el dia 7 de gener del 2022; sorteig de 25 targetes regal de 20€: si alguna persona no té la targeta també tindrà opció a premi, com? amb les butlletes “Per Nadal, Compra Local”. Les donaran els establiments del SOM Sant Sadurní i les parades del mercat
de marxants dels dissabtes 11 i 18 de desembre. El sorteig a realitzarà entre totes les butlletes recollides es farà el 7 de gener del 2022, i les butlletes es podran dipositar a l’oficina del Som Sant Sadurní i a la Fassina.

DINAMITZACIÓ COMERCIAL

A banda de la dinamització del centre amb els llums de Nadal i música pels carrers de l’eix comercial.

Dissabte 11 de desembre, el Pare Noel i les seves Elfes arriben a Sant Sadurní

Per primera vegada podrem gaudir de la cercavila itinerant del pare Noel acompanyat de dues ajudants, les seves Elfes, que dinamitzaran la zona comercial del centre amb el seu carro decorat amb regals, llums i so itinerant que reccorrerà el mercat durant el matí i els carrers del centre a la tarda.

Dissabte 18 de desembre, 15è Tió popular i solidari en benefici de Qui té a qui De 17h a 20h a la plaça de l´Ajuntament

Tió popular i solidari dinamitzat pels nois i noies del CAU de Sant Sadurní, xocolata calenta per a totes les persones assistents gentilesa de Càtering Cal Blay i Simón Coll xocolaters, taller i espai pinta cares també amb la col·laboració de Kids&Us Sant Sadurní.

Per fer cagar el Tió cal obtenir la butlleta per import d’1€, donació que va íntegre per l´associació Qui té a qui d’amics dels discapacitats de

Il·lusiona’t amb els llums de Nadal: Obsequi d’una bossa de roba solidària: Somriure, Vida, Il·lusió, Sorpresa

Les persones que es facin una fotografia amb els llums de Nadal de la vila i la comparteixin a instagram podran recollir la seva bossa fins a esgotar existències per l´oficina del Som Sant Sadurní. Caldrà: seguir el perfil de Somsantsadurni i afegir el hashtag #llumsnadalsantsadurni21 etiquetant a @somsantsadurni i @santsadurni

Som Sant Sadurní presenta també un nou vídeo per aquest Nadal amb el nom: Junts fem poble, junts Som Sant Sadurní. Aquest és un vídeo dels establiments adherits al Som Sant Sadurní dirigit a tots els sadurninencs i totes les sadurninenques i a tots i totes els/les clients/es, per agraïr-los la seva Confiança i desitjar-los molt Bones Festes.