Relleu a la direcció de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet de Vilafranca

L’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet viurà aquest proper mes de setembre un relleu a la seva direcció. Després de dotze anys en el càrrec, David Miret deixa l’equip directiu per centrar-se exclusivament en les tasques de professor d’instrument entre d’altres.

El fins ara director de l’escola ha renunciat al càrrec. La renúncia es va fer efectiva dijous en el consell d’administració de l’Institut Municipal de Formació (IMF), l’ens municipal del qual forma part l’escola municipal de música.

Després de 12 anys en el càrrec, Miret ha decidit posar punt i final a aquesta etapa a capdavant de l’escola, si bé hi continuarà vinculat com a professor. Aquest anys ha compartit projecte amb Carles Sanz i Núria Beltran que a partir de l’1 de setembre agafaran el relleu a la direcció de l’escola, de moment de forma provisional. La seva voluntat és continuar amb el model actual de l’escola i seguir fent créixer el projecte.

Serà una direcció provisional fins que es pugui convocar i cobrir la plaça de director/a. La intenció de Carles Sanz i Núria Beltran, junt amb Jordi Mestres i Ricard Parera, és presentar-se a la convocatòria amb un projecte d’escola per als propers 4 anys, prorrogable per 4 anys més, seguint el mateix procediment a l’hora de renovar les direccions de les escoles de primària de Vilafranca.