Nous premis a la 4a Ruta dels Platets de l’Arboç

Aquest divendres s’inicia la ruta als 11 bars participants

La 4a edició de la Ruta dels Platets de l’Arboç arriba el proper divendres 29 de setembre amb interessants propostes gastronòmiques dels 11 establiments adherits i un bon grapat de novetats. Els caps de setmana de 29, 30 de setembre i 1 d’octubre, i del 6,7 i 8 d’octubre es podrà gaudir d’aquesta iniciativa gastronòmica

En l’apartat de promoció, a banda del fulletó amb el mapa i els platets que es dispensarà a cada establiment participant i a l’Oficina de Turisme, en la quarta edició de la Ruta dels Platets s’incorporen a l’estratègia publicitària cartells promocionals i pancartes que s’han instal·lat a les rotondes de la N-340 i de la carretera de Banyeres.

Pel que respecta als premis, per tots aquells que presentin a l’Oficina de Turisme un mapa amb 8 dels 11 segells rebrà com a premi un clauer commemoratiu i, a més a més, els primers que ho facin rebran com a premi un val de 5 euros per gastar en qualsevol dels establiments de restauració adherits a la 4a Ruta dels Platets de l’Arboç.

Els que completin els 11 segells rebran podran votar el “Millor Platet” i “El Platet més Original” i també participaran en el sorteig d’una nit en hotel de 4 estrelles per a dues persones a Peñíscola, un Cofre Vip “Estància amb sopar tradicional”, i un altaveu portàtil sense fil A10/100.

Refermant el seu compromís amb les intoleràncies alimentaries i, en especial, amb la intolerància al gluten, la quarta edició de la Ruta dels Platets de l’Arboç també serà la primera en que s’ofereix informació sobre els ingredients de cada platet i que apareixerà el símbol de sense gluten en aquells platets lliures d’aquesta substància.

D’altra banda, l’Ajuntament de l’Arboç desitja assenyalar que el funcionament de la Ruta dels Platets és igual que en edicions anteriors; cada cop que un usuari visiti un establiment adherit i consumeixi el platet del citat establiment li segellaran el mapa i anirà acumulant segells de tots els establiments.

La 4a Ruta dels Platets ha estat organitzada per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç.