La I Taula de Turisme de Cunit ja treballa en xarxa

Avui s'ha celebrat la primera Taula de Turisme de Cunit, impulsada per la Regidoria de Turisme i Patrimoni i amb la participació del sector de la restauració i l'hosteleria del municipi

Tarragona Emoció Mediterrània – Tarragona Turisme

L’Hotel Adia ha estat l’escenari de la primera reunió entre tots els agents de l’àmbit turístic de Cunit, tant el públic com el privat, com professionals i també propietaris d’Habitatges d’Ús Turístic.

L’objectiu és crear i treballar en xarxa sobre qualsevol aspecte, projecte, iniciativa, que tingui o pugui tenir lloc al municipi. També s’hi tracten inquietuds i propostes de futur pel que fa a reforçar la identitat de municipi i a incrementar l’atracció de visitants cap a Cunit.

Jaume Casañas, regidor de Turisme i Patrimoni, sintetitza la trobada remarcant “la voluntat de treballar de forma conjunta, i de convertir pensaments i idees en accions que facin de Cunit un municipi més atractiu i que ens permetin dinamitzar-lo. Sortim amb molt bones impressions, si fem pinya, fem poble”.

La I Taula de Turisme ha recollit les primeres impressions entre les quals s’hi troba posar en valor el patrimoni local i la importància de donar-lo a conèixer en un lloc centralitzat com un Museu on cunitencs i visitants puguin aprendre la història de Cunit. Aquesta ha estat la primera reunió, a partir d’ara tindran una periodicitat regular coincidint amb l’estacionalitat al municipi.

De cara a aquest 2017, per part de la Regidoria de Turisme i Patrimoni s’està treballant en diverses activitats i esdeveniments com la V Xarel·lada, el II Foodtruck Festival, una Jornada de Recreació Històrica, la III Fira del Contraban, entre d’altres. I també té en marxa projectes com la senyalització turística de les 4 rutes rurals i la nova senyalització direccional i patrimonial del nucli antic.

Actualment, el municipi oferta un total de 1.630 llits turístics: 152 corresponent als hotels, un de 3* i un de 4*, 24 de l’Hostal, 137 a apartaments Turístics, 648 de càmping, i 669 dels Habitatges d’Ús Turístic.