La Fira Modernista de l’Arboç oferirà visites teatralitzades al Castell de Bell-Esguard

En el marc de la VI Fira Modernista del Penedès es podrà visitar gratuïtament l’emblemàtic edifici

L’Ajuntament de l’Arboç anuncia que, en el marc de la VI Fira Modernista del Penedès, s’obrirà excepcionalment l’edifici de Cal Pons (Castell de Bell-Esguard) i s’hi realitzaran visites teatralitzades gratuïtes.

La visita teatralitzada tindrà lloc el dissabte 29 d’abril a les cinc de la tarda (17:00h)  i, per motius logístics, es farà amb tres torns, que entraran per ordre d’arribada. El guia Sr. Eduard Jané realitzarà les explicacions oportunes i l’Elenc Artístic Arbocenc serà l’encarregat de teatralitzar la visita. Els detalls de la teatralització no es desvetllaran fins el moment de la visita.

El diumenge 30 d’abril a les 12 del migdia hi haurà una segona visita, aquest cop no teatralitzada, on tots els visitants podran gaudir de les explicacions ofertes per guia arbocenc Sr. Eduard Jané.

L’Ajuntament de l’Arboç vol fer públic el més sincer agraïment als propietaris de Cal Pons per la cessió de l’edifici per ser visitat en el marc de la VI Fira Modernista del Penedès.

Totes les novetats i informació detallada sobre la VI Fira Modernista del Penedès poden consultar-se a través del facebook al perfil de “L’Arboç Turístic”. Ben aviat podrà consultar-se el programa complet a la web de l’Ajuntament de l’Arboç www.arbocenc.cat