El LOCALTIC Cunit 2017 vindrà carregat de novetats

Una de les novetats més destacables és la celebració d'una cursa de drones amb pilots professionals al Pavelló Esportiu Municipal

EL LOCALTIC Cunit arribarà els dies 11 i 12 de maig carregat de novetats, entre les que es troba la capdavantera cursa de drones amb pilots professionals al Pavelló Esportiu Municipal.

A més, aquesta segona edició encarà portarà més personalitats del món TIC dins l’administració publica i referents per a les conferències i tallers. En concret, estarà estructurat en 3 àmbits temàtics: la Innovació tecnològica aplicada, les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació al servei del món públic i de l’oci tecnològic. Aquest any, l’experiència està basada en Conferències, Ponències, activitats, tallers amb participants i activitats d’oci des de l’àmbit local fins a l’europeu passat per empreses privades de totes les projeccions.

S’està ultimant un programa de taules rodones i ponències, molt interessant, i diferent a la resta de congressos. Es comptarà amb ponents de referència com són en Victor Almonacid, la Concepción Campos Acuña i en Manel Reyes. Així com, l’assistència i la participació d’altres ponents de referència que venen de la mà dels nostres patrocinadors que aquest any de moment són, ESPUBLICO (patrocini platí), ENE TELECOM, ViD Signer i FIRMA Profesional (patronici OR), Canon i Spai Innova (patrocini PLATA) i Ambiser, Arcserve, Control (patrocini BRONZE).

Com a activitats complementàries al LOCALTIC, ara per ara es confirma pel 12 de maig la primera edició de “Cunit Drone Race’, al pavelló municipal els Joncs. L’entrada és gratuïta i es podrà veure en “streaming” des d’una de les sales on es celebrarà el Congrés.

Des de la regidoria de Tecnologies de la Informació i de la Comunicació de l’Ajuntament, en Xavier Salvadó es mostra encoratjat i ple d’entusiasme per a encetar un any més allò que ell anomena com a “una oportunitat sense igual per a dotar un municipi com en nostre de activitats de gran valor afegit que, fins ara, no s’havia tingut oportunitat de potenciar”.

L’assistència al LOCALTIC és gratuïta, però cal inscripció prèvia a http://localtic.cunit.cat