El Consell Comarcal presenta un nou pack turístic per promocionar el Carnaval del Penedès Marítim

El pack inclou les dues nits d'allotjament del divendres 1 i dissabte 2 de març, els esmorzars, el dinar i el sopar de dissabte. El preu per persona és de 130€

Per primera vegada, 3 municipis del Penedès Marítim (El Vendrell, Calafell i Cunit) han elaborat una programació conjunta, que va més enllà dels actes, amb la creació d’un pack turístic que promocioni el Carnaval arreu del país.

El pack inclou les dues nits d’allotjament del divendres 1 i dissabte 2 de març, els esmorzars, el dinar i el sopar de dissabte. El preu per persona és de 130€, i inclou també una entrada a la discoteca Vip’s de Calafell.

Hi participen diversos hotels i restaurants dels 3 municipis, i no és necessari dinar i sopar al lloc on es té contractat l’allotjament. En la presentació, la presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva M. Serramià, ha explicat que ‘el Carnaval és d’una d’aquelles festes que aporta un retorn econòmic al territori, i és important potenciar-lo’.

El conseller comarcal de Turisme, Jaume Casañas, ha detallat que per part del Consell es promocionarà el pack a través d’Enoturisme Penedès, ‘per tal de poder donar més sortida a públic d’arreu del país’.

La regidora de Turisme de Calafell, Maite González, assistirà a finals de febrer a la fira Navartur (Navarra), on es donarà a conèixer el pack al públic de la regió.

El pack s’ha promogut conjuntament amb el Gremi d’Hostaleria i Restauració del Baix Penedès. El seu president, Eduard Álvarez, ha destacat que ‘per a nosaltres és molt lloable poder comptar amb el sector públic, ja que és la primera vegada que aconseguim una unió d’aquest tipus, fet que valorem molt positivament’. La secretària del Gremi, Carme Garcia, també ha exposat que és el moment d’obrir-se a nous agremiats, per tal de poder créixer i organitzar futures accions amb més participants.