El Consell Comarcal presenta un nou mapa per potenciar el turisme familiar al Baix Penedès

Aquest mapa ressalta els llocs més emblemàtics de tots els municipis facilitant la visió conjunta de la comarca

El Consell Comarcal i gràcies a la conselleria de turisme, s’han realitzat tot un seguit de noves accions per donar a conèixer una mica més la comarca, posant l’accent en els valors patrimonials, paisatgístics i enogastronòmics. Per això s’ha dissenyat un mapa turístic de la comarca enfocat al turisme familiar, ressaltant les virtuts més importants de cada municipi. L’objectiu és atraure el turisme tant nacional com interí de la pròpia comarca, facilitant el transport de les persones que vulguin visitar les bondats de la nostra comarca a través d’uns autobusos que els duran pels diferents llocs d’interès del Baix Penedès.

La presidenta del Consell Comarcal, Eva Mª Serramià, ha volgut ressaltar que “no busquem només el turisme de sol, mar i platja, sinó també aquest turisme que es pot fer tot l’any posant en valor tots aquests actius que es troben en totes les poblacions “.

El conseller de turisme, Jaume Casañas, també ha valorat la implantació i la primícia d’aquest mapa turístic per atreure el turisme familiar a la nostra comarca: “Aquesta idea del mapa turístic va sorgir a través de les cinquanta persones que van participar en #InstaBaixPenedès, que és el canal turístic de la comarca per Instagram “. Casañas també va afegir: “Aquest mapa dóna una visió conjunta de la nostra comarca, ressaltant les propostes més interessants i les característiques més importants de cada municipi d’una forma ràpida i senzilla. Ho hem fet d’aquesta manera perquè aquest mapa sigui més dinàmic per als nens i les famílies “.

Casañas ha volgut realçar el valor d’aquesta iniciativa proposant la implantació d’aquesta idea a nivell educatiu: “L’any que ve tenim previst treure alguna altra visió monogràfica, perquè veiem que és un element que pot servir per a les escoles de la comarca”.