Calafell, Cunit, el Vendrell i la Diputació s’alien per fer promoció turística conjunta

Aquesta aliança, que es desenvoluparà dins de la marca Penedès Marítim, comportarà una despesa de 45.000 euros anuals

El ple municipal ha aprovat un conveni de promoció turística conjunta que faran, a partir d’ara, els ajuntaments de Calafell, Cunit, el Vendrell i la Diputació de Tarragona. Aquesta aliança, que es desenvoluparà dins de la marca Penedès Marítim, comportarà una despesa de 45.000 euros anuals.

Segons ha explicat la tinent d’alcalde de Turisme, Maite González, “compartir esforços i despeses ens permetrà molta més eficiència en la promoció turística”. González ha afegit que “de fa molt que treballem en aquesta línia, per exemple amb el conveni Corner, amb la resta de la Costa Daurada”.

La Diputació de Tarragona, mitjançant el seu Patronat de Turisme, hi posarà 15.000 euros. L’Ajuntament del Vendrell n’aportarà 15.000; el de Calafell, 10.000; i el de Cunit, 5.000. Les accions promocionals seran pilotades per la Diputació, però amb la participació i el seguiment dels tres ajuntaments. Entre les actuacions que es preveu realitzar amb aquest conveni, hi ha l’edició de publicacions turístiques, campanyes publicitàries o presència a fires, entre altres.