Bona ocupació turística de Setmana Santa al Vendrell

El bon temps també ha acompanyat i les diferents activitats culturals programades aquests dies també han tingut molt de públic assistent

Aquesta passada Setmana Santa, el Vendrell ha registrat una bona ocupació en els establiments turístics amb un 89% en hotels, un 95% en pensions, un 79% en càmpings, un 90% en apartaments i un 100% a l’Alberg de Santa Maria del Mar.

La regidora de Turisme, Eva M. Serramià, ha explicat que “ha estat una bona Setmana Santa i ha funcionat molt bé tant per la gent que ens visita per fer vacances com també pel turisme esportiu. Coma-ruga ha acollit un torneig de bàsquet amb un miler de participants que, juntament amb els familiars que els acompanyen i que han visitat el nostre municipi, suposen una gran afluència de visitants”.

A més, el bon temps també ha acompanyat i les diferents activitats culturals programades aquests dies també han tingut molt de públic assistent. D’altra banda, bars i restaurants també han mostrat satisfacció de com ha anat la Setmana Santa.