La Policia Municipal del Vendrell desmantella una plantació de marihuana de 2.562 plantes

Va ser en en una operació conjunta amb la Guàrdia Civil

Imatge de la plantació de marihuana desmantellada. Foto: Cedida

Fruit d’una investigació conjunta, ahir, dimarts 29 d’octubre, la Policia Municipal del Vendrell i la Guàrdia Civil van desmantellar una plantació i un laboratori de marihuana de l’interior d’un habitatge que estava tapiat per evitar la seva ocupació. En total, es van decomissar 2.562 plantes de cannabis sativa i nombrosos utensilis per al seu cultiu. Al matrimoni responsable d’aquesta plantació se’ls imputa els delictes de tràfic de drogues i de defraudació del fluid elèctric.

La investigació es va iniciar gràcies a la col·laboració ciutadana i es van establir diversos dispositius per localitzar i desmantellar la plantació clandestina i identificar el seu responsable.

En un dels dispositius policials es van detectar moviments inusuals del principal investigat, el qual, després de ser identificat i d’informar-lo sobre els indicis de la investigació, va col·laborar facilitant l’accés als agents al seu habitatge. Un cop dins d’aquest habitatge, els investigadors van constatar l’existència d’un accés cap a un altre de contigu on hi havia una plantació de marihuana. Per tot això, amb la corresponent autorització judicial es va accedir a aquest habitatge contingu, es va procedir al desmantellament de la plantació i del laboratori i es va procedir a la detenció del matrimoni responsable, els quals estan a disposició dels jutjats.