La Guàrdia Civil desmantella una plantació de marihuana a Les Mates del Vendrell

S'ha detingut una persona per delictes de cultiu i elaboració de substàncies estupefaents, tràfic de drogues i defraudació del fluid elèctric.

La Guàrdia Civil ha desmantellat una plantació “Indoor”, al Polígon “Les Mates” del Vendrell, amb la intervenció de 488 plantes de marihuana i la detenció d’un ciutadà espanyol nascut a l’Argentina, a qui se li imputen els delictes de cultiu i elaboració de substàncies estupefaents, tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric.

Gràcies a la col·laboració ciutadana la Guàrdia Civil del Vendrell va tenir coneixement de la possible existència d’una plantació del tipus “Indoor”, en un dels locals del Polígon Industrial de “Les Mates” del Vendrell.

Les investigacions realitzades van permetre disposar d’indicis suficients: l’existència d’un nombre important de compressors, ocults sota una lona de tela, pels quals es desprenia olor de marihuana, i l’existència d’una doble escomesa il·legal al sistema de subministrament elèctric. tot això va permetre determinar el local concret on es trobava la plantació.

Davant aquestes evidències es va sol·licitar al titular autorització per accedir a l’interior, que de forma voluntària va permetre l’accés. Descobrint que un cop a l’interior al fons del local i accedint per una porta es trobava una plantació de marihuana del tipus “Indoor”. On es trobaven 488 plantes en la seva última fase de creixement.

Es va procedir a la detenció del titular de l’establiment i posteriorment la seva posada en llibertat, a disposició del titular del Jutjat d’Instrucció número 1 del Vendrell, de la mateixa manera que els següents efectes intervinguts: 488 plantes de marihuana, 10 equips d’aire condicionat, 46 llums i 8 ventiladors.