Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’una dona al Vendrell

La víctima, una dona de 49 anys i de nacionalitat espanyola, presentava signes de violència

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Camp de Tarragona investiguen la mort d’una dona al Vendrell.
Els fets van passar el passat 21 de novembre, al voltant de les 19:34 hores, quan ens van alertar que s’havia trobat una dona morta a l’interior del seu domicili situat al carrer Mimosa del municipi del Vendrell.
Un cop al lloc, les dotacions policials van comprovar que la víctima, una dona de 49 anys i de nacionalitat espanyola, presentava signes de violència.
La Divisió d’Investigació Criminal ha obert una investigació per tal d’esbrinar les circumstàncies i l’autoria d’aquesta mort.
ACTUALITZACIÓ
La principal hipòtesi amb la qual treballen els mossos d’esquadra és que el fill de la víctima, un jove de 19 anys amb problemes mentals, podria ser l’autor d’aquests fets; descartant altres hipòtesis que es van estudiar en un primer moment com la del robatori. En aquests moments els mossos estan custodiant el domicili i treballant en la hipòtesi de la violència domèstica.