Detinguts l’alcalde de L’Arboç i el cap de la Policia Local

Per la denúncia d'un agent del cos per un presumpte delicte de falsedat documental

Segons ha publicat l’Agència EFE, els Mossos d’Esquadra han detingut a l’alcalde de L’Arboç Joan Sans i al cap de la Policia Local per un presumpte delicte de falsedat documental i un altre de prevaricació.
El jutjat del Vendrell investiga a l’Ajuntament de L’Arboç des de fa mesos per una presumpta manipulació d’expedients.
En el cas de l’alcalde, la presumpta manipulació seria per a evitar multes que ronden els 2.000 euros i justificar una acta de cessió d’un vehicle seu abandonat en la via pública.
La recerca també se centra en per què el municipi, de 5.500 habitants, compta amb una Policia Local formada per un inspector i una dotzena d’agents.
El cas va transcendir per uns registres a l’ajuntament i en la comissaria de la Policia Local a mitjan passat mes de gener.
Posteriorment, Sans va denunciar «assetjament i persecució» de l’agent de la policia local que va fer públic el cas i li va retreure ser l’origen de les nombroses multes que acumulava.
L’alcalde i el cap de la Policia Local han estat traslladats a la comissaria dels Mossos d’Esquadra del Vendrell, amb la previsió que passin demà a disposició judicial, segons fonts policials.