Desmantellen dos cultius de marihuana amb més de 1.900 plantes a Alcanar i al Vendrell

Imatge de la intervenció policial dels Mossos d'Esquadra. CEDIDA

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat dues plantacions de marihuana amb més de 1.900 plantes, nombrosos cabdells i material per al cultiu a Alcanar (Montsià) i el Vendrell. La droga intervinguda tindria un valor d’uns 122.000 euros en el mercat il·legal, segons fonts policials. Durant l’operatiu, fet al febrer, van detenir quatre homes de 25, 26, 31 i 52 anys, veïns d’Alcanar, del Vendrell i de Salou. Els detinguts estan acusats dels suposats delictes de tràfic de drogues, defraudació de fluid elèctric i pertinença a grup criminal. Tots quatre van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial. La investigació continua oberta per tal d’identificar i detenir altres suposats membres del grup.

La investigació va començar el setembre passat arran d’un dispositiu en dues cases del carrer Major de Santa Bàrbara (Montsià), que es va saldar amb un detingut i amb la intervenció de més de 1.300 plantes i onze quilos de cabdells de marihuana.

En aquesta ocasió, els agents de la policia van entrar el 26 de febrer en una casa del carrer Castellers del Vendrell i en una altra del carrer Assutzena d’Alcanar. Els agents van verificar que els immobles es destinaven exclusivament al cultiu de marihuana. Com que no hi venien drogues els acusats van passar més desapercebuts.