Accident mortal a l’N-340 a l’altura del Vendrell

En el sinistre s'han vist implicats un camió i dos turismes

Tres persones han mort aquest diumenge a la tarda en un accident de trànsit a l’N-340 a Coma-ruga, al municipi del Vendrell. Segons el Servei Català de Trànsit, l’avís del sinistre s’ha rebut a les 15.52 hores i ha tingut lloc al punt quilomètric 1.190, on per causes que s’estan investigant un camió articulat que anava en sentit sud ha fet la tisora i ha col·lidit amb dos turismes que circulaven en sentit contrari. A conseqüència del xoc, els tres ocupants d’un dels dos turismes han mort. Tots tres són arbocencs: Francisca de 56 anys, Morat de 35 anys i Esperança, la mare de Francisca de 86 anys. A l’altre vehicle implicat en l’accident hi viatjava un matrimoni i la seva filla (de 21 anys), vendrellencs, que han resultat ferits de poca gravetat i han estat evacuats a l’hospital comarcal del Vendrell. Arran d’aquesta incidència s’han activat set patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han hagut de fer tasques d’excarceració en els dos turismes, i quatre ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques.

El camió articulat circulava en sentit sud quan, per causes que es desconeixen, ha envaït el carril contrari i ha xocat contra un Peugeot que circulava en sentit nord. El cotxe ha quedat sota el vehicle de gran tonatge i els tres passatgers han perdut la vida. Es tracta de tres arbocencs, dos que treballaven a col·legi la Residència de l’Arboç i Esperança que també hi havia treballat. En el sinistre també s’hi ha vist implicat un altre cotxe que també circulava en sentit nord. En aquest hi viatjava un matrimoni i la seva filla (de 21 anys), vendrellencs,  que han resultat ferits de poca gravetat i han estat evacuats a l’hospital comarcal del Vendrell.

El conductor del camió ha donat negatiu en el control d’alcohol i drogues i no sobrepassava els límits de velocitat. Ara caldrà comprovar si sobrepassava els límits de tonatge que podia transportar.

A causa de l’accident està tallada la sortida del Vendrell Sud de l’N-340. Durant gairebé dues hores aquesta via ha estat tallada en sentit sud i en el punt de l’accident s’han fet desviaments senyalitzats.