A presó un jove per robar amb violència dos àvies al mig del carrer a Cunit i Segur de Calafell

Una de les víctimes va haver de ser hospitalitzada amb lesions al maluc i el colze després que el lladre la tirés al terra quan intentava sostreure-li una cadena d'or

El jutge de guàrdia del Vendrell ha enviat a la presó un home de 19 anys, de nacionalitat marroquina i domicili desconegut, com a suposat autor de dos robatoris amb violència, un d’ells en grau de temptativa, i un delicte de lesions. L’home va assaltar dos àvies en ple carrer a Cunit i Segur de Calafell per robar-los sengles cadenes d’or el passat 21 d’agost. El primer cas va tenir lloc cap a un quart de vuit del vespre a al carrer Calafell de Cunit, on va abordar una dona de 83 anys que anava acompanyada del seu germà i li va arrencar la cadena d’or que duia penjada al coll. L’home va fugir corrents cap a Segur de Calafell on, minuts més tard, al carrer Miño, també va abordar una altra dona de 84 anys per intentar sostreure-li la cadena d’or amb una estrebada forma violenta, tirant-la al terra quan va veure que no podia. Com a conseqüència de l’agressió, l’àvia va patir lesions al maluc i al colze i va haver de ser traslladada a l’Hospital Clínic de Barcelona. El dispositiu policial posterior va permetre localitzar i detenir el lladre a l’estació de Segur de Calafell.
Durant l’escorcoll, els agents dels Mossos van trobar-li la cadena d’or que acabava de sostreure a Cunit. El passat 23 d’agost va passar a disposició del jutge de guàrdia del Vendrell, que va ordenar el seu ingrés a la presó.