El vi Pupitre 2016 de Castell d’Or, Medalla d’Or al millor negre jove al 53è Concurs Tastavins

Avatar photo

El vi negre Pupitre 2016 està elaborat només amb Cabernet Sauvignon de la zona d’Albinyana.

El vi negre monovarietal de Cabernet Sauvignon Pupitre 2016 de Castell d’Or va ser guardonat amb la Medalla d’Or al millor negre jove de la DO Penedès. Aquest certamen, que compta ja amb 53 edicions, l’organitza l’Acadèmia de Tastavins juntament amb la DO Penedès que guardonen els 35 millors vins 2017 de la denominació d’origen. S’hi ha presentat 120 mostres de vins diferents i s’han tastat a cegues per part d’un grup de sommeliers experts.

El vi negre Pupitre 2016 està elaborat només amb Cabernet Sauvignon de la zona d’Albinyana. De color rubí brillant intens, al nas és net i franc, amb notes de fruites vermelles madures i confitades. En boca, és equilibrat i amb cos. Sens dubte és un gran vi d’una gran relació qualitat-preu i que és una mostra del bon fer tan a la vinya, com al celler, per part de l’equip tècnic de Castell d’Or.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Denuncien un home a Lleida que venia animals dissecats per Internet sense permisos

Notícia següent

Arriba la 11a Cursa 1 de Maig d’Altafulla

Notícies relacionades