Veïns de Cubelles i el Baix Penedès anuncien dos talls de l’autopista C-32 per exigir l’alliberament dels peatges

La previsió és fer la protesta just davant del peatge d'accés de Cubelles-Cunit els propers 28 de juliol i 11 d'agost

La Coordinadora Calafell i la Plataforma X la Mobilitat Cubelles han anunciat dos talls de l’autopista C-32 per reclamar novament l’alliberament dels peatges que hi ha al Baix Penedès.
Les dues entitats, que aglutinen diversos partits polítics i associacions d’aquest tram del litoral, denuncien de nou el “col·lapse” en què es troba la C-31 –que creua pel mig els municipis- i insten els grups parlamentaris i el Departament de Territori i Sostenibilitat a adoptar mesures que afavoreixin l’ús de l’autopista.
La previsió és fer la protesta just davant del peatge d’accés de Cubelles-Cunit els propers 28 de juliol i 11 d’agost a les 20 h.
Durant el darrer any, veïns, partits polítics i entitats de Cubelles i el Baix Penedès han convocat diversos talls a la C-31 per reivindicar la necessitat d’alliberar els peatges de la C-32, però els impulsors de la mobilització admeten que les protestes estaven mal plantejades. Ara les entitats convocants estan esperant que el Departament d’Interior concedeixi el vistiplau per traslladar la seva protesta a l’autopista.