Un centenar de joves organitza una campanya de donació de sang a Cunit

És la primera vegada que escoles del Baix Penedès participen en una campanya de donació de sang. Es podrà donar a partir d'aquest dijous 30 de març al Complex Cultural de 10 a 14 i de 16.30 a 20.30 hores

Alumnes del CFA Dolors Paul i de l’Institut Ernest Lluch i Martín estan treballant des de fa unes setmanes en l’organització d’una campanya de donació de sang que se celebrarà dijous 30 de març al Complex Cultural de Cunit de 10 a 14 i de 16.30 a 20.30 hores.

 

Els dos centres participen en el programa de formació a les escoles del Banc de Sang, que per primera vegada arriba al Baix Penedès. El centenar d’alumnes implicats en la campanya han après què és la sang i per a què serveix.  Durant aquests dies estan donant a conèixer la campanya al màxim de persones possibles per tal d’impulsar les donacions a Cunit, on l’any passat van donar sang 59 persones.

 

Tot i que els menors d’edat no poden donar sang, ja fa deu anys que el Banc de Sang fa campanyes de donació de la mà d’estudiants. En el conjunt de les comarques de Tarragona, durant el curs passat hi van participar 626 alumnes de tretze centres educatius, que van motivar quasi 1.800 donacions de sang.