S’organitza a Bellvei un acte per la lluita contra el càncer infantil

L’acte començarà a les 10:00h del matí amb la projecció del vídeo promocional de l’associació Raúl Nieves

Imatge del cartell promocional. (Cedida)

L’associació Raúl Nieves de lluita contra el càncer infantil, organitza el seu acte de presentació a la província, que tindrà lloc el pròxim 16 de Novembre al Pavelló Municipal d’esports de Bellvei, gràcies al patrocini de l’empresa FM Logístic i de la col·laboració de L’Ajuntament de Bellvei, de diferents entitats i d’empreses amigues, així com la col·laboració de moltes persones solidàries.

L’acte començarà a les 10:00h del matí amb la projecció del vídeo promocional de l’associació i la intervenció de la seva presidenta Pepa Doblado que explicarà a tots els assistents l’objectiu d’aquesta entitat: ajudar a la investigació del càncer infantil. Després d’aquesta breu intervenció començaran les activitats per grans i petits.

Els assistents podran gaudir adquirint la seva entrada solidària d’un esmorzar, un número per participar en la rifa de dos premis que consisteixen en un menú per a dues persones de dilluns a divendres a la Braseria La Muga de Bellvei i una degustació de 3 vins i 5 formatges a la Botiga de Xerigots de Vilafranca del Penedès també per a dues persones.

Per els més petits també inclou tres activitats amb animadors infantils: Pinta cares, globoflèxia i compatir una estona amb un molt estimat personatge de Disney que els estarà acompanyant durant l’acte.

L’entrada solidària es podrà adquirir el mateix dia a la porta de l’acte per només 5€. Serà un matí intents i molt divertit per a totes les famílies que de ben segur, gaudiran del resultat de la feina d’aquesta associació per organitzar i portar a terme aquest tipus d’actes, a la vegada que col·laboren amb una molt bona causa.