S’inicia el cicle Fem Empresa al Vendrell

Aquestes accions formatives estan dirigides a persones emprenedores que volen engegar un nou negoci i a empresaris que ja tenen la seva empresa

Aquesta setmana, l’Eina Espai Empresarial inicia el cicle Fem Empresa al Vendrell 2019. En aquesta nova edició s’ofereix un ampli ventall d’accions formatives que inclouen activitats en l’àmbit del màrqueting digital, xarxes socials, habilitats directives i gestió empresarial, entre d’altres.

Aquestes accions formatives estan dirigides a persones emprenedores que volen engegar un nou negoci i a empresaris que ja tenen la seva empresa en funcionament i que volen posar en marxa processos de millora. Les activitats s’han programat atenent les necessitats i els interessos de l’empresariat local, i no tenen cap cost per als participants,  atès que estan cofinançades pel Fons Social Europeu i el Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

El regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez, ha explicat que “la formació és primordial per al col·lectiu empresarial de la comarca. La capacitació i el reciclatge d’emprenedors i empresaris és cabdal per al desenvolupament de processos de gestió més eficaços, i també per potenciar el desenvolupament d’habilitats empresarials que els situï millor a l’hora d’estar al capdavant i de dirigir una empresa”.