Segur de Calafell és agraciat amb el cinquè premi de la Rifa de Nadal

La llibreria Esther de Segur de Calafell reparteix més de 800.000 euros del 29031

La llibreria Esther de Segur de Calafell ha repartit més de 800.000 euros del 29031, un dels cinquens premis de la Rifa de Nadal. La majoria d’afortunats són veïns de la zona -molts d’ells jubilats- i també turistes. “Serviran per passar un millor Nadal”, han coincidit a dir dos dels premiats. La llibretera va comprar 138 dècims del 29031 a l’administració de loteria ‘La Fortuna’, al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau, que en tenia setze sèries.
A banda dels 138 bitllets venuts a Segur de Calafell, des de Sant Pere i Sant Pau se n’han repartit 20 més en dos establiments de llaminadures La Caseta Dolça. En concret, deu dècims en un establiment de la ciutat de Tarragona i deu bitllets més en un altre punt de venda de Reus. Per la seva part, l’administració de loteria del barri tarragoní ha venut dos dècims del 29031 per finestreta a dos abonats.

La sort arriba al passeig marítim de Segur de Calafell

La llibreria Esther de Segur de Calafell ha celebrat amb cava els 138 dècims venuts del 29031 amb alguns dels premiats i un degoteig de curiosos. La propietària, Esther Vivancos, ha explicat que el número s’ha venut a veïns i a turistes, alguns de Sant Sebastià, Terrassa i Itàlia, per exemple.

“Ha tocat a gent humil que ho necessitava”, ha expressat Vivancos, il·lusionada. I és que la majoria d’afortunats són persones jubilades “que tenen una pensió que no els arriba per a ells i per a ajudar els fills, i que han fet un gran esforç per gastar-se 20 euros en un dècim i ara s’han vist recompensats”. “Estic molt contenta”, ha reconegut la llibretera, que va obrir el negoci fa cinc anys i mig i que també duia un dècim premiat a la cartera.

Amb la copa de cava encara a la mà, en Vicente ha explicat que s’estava preparant un entrepà quan ha sentit per la televisió que cantaven el seu número. Enguany només tenia aquest bitllet i amb els 6.000 euros viurà “una mica millor el Nadal”, ha celebrat.